ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  •       Στην περίπτωση που στην παραγγελία που παραλάβατε υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στα προϊόντα που παραγγείλατε, όσο αφορά στο είδος ή στην ποσότητα, η εταιρία αναλαμβάνει την αντικατάστασή τους, χωρίς την παραμικρή χρέωση του πελάτη, εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση-συσκευασία.
  •     Σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 96368516. Το προϊόν επιστρέφεται στην εταιρία με δικά μας έξοδα και εφόσον εξακριβωθεί ότι είναι ελλατωματικό, επικοινωνούμε μαζί σας, για την άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Εάν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελλατωματικό και ευθύνονται άλλοι παράγοντες για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση μεταφορικών.
  •     Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιστροφής, ο πελάτης χρεώνεται τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής, καθώς και της αποστολής των καινούριων προϊόντων.

Να σημειωθεί ότι τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένα και προστατευμένα, για να μην υπάρξει περαιτέρω ζημιά κατά την αποστολή, συνοδευόμενα πάντα απο όλα τα έγγραφα (Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κτλ). Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία μας ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα παραλαμβάνονται.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Επισκευές προϊόντων που εμπίπτουν μέσα στο χρόνο εγγύησης των συσκευών, γίνονται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας για την επιδιόρθωσή τους. Ο χρόνος εγγύησης ξεκινά απο την ημερομηνία έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου και ισχύει για ένα χρόνο. Για το χρόνο παράδοσης του επισκευασμένου προϊόντος θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα επισκευών μας, μόλις διαπιστωθεί και επισκευασθεί η βλάβη του. Αντικατάσταση συσκευών γίνεται μόνο εφόσον δεν δύναται η επισκευή του.

 Η παραλλαβή των συσκευών γίνεται μόνο στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με όλα τα εξαρτήματα που την συνοδεύουν.

  •    H παραλαβή και παράδοση γίνεται με εταιρία courier, κατόπιν συνεννόησης, χωρίς καμία χρέωση.

Να σημειωθεί ότι η επισκευή και οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού ή ολόκληρης της συσκευής παρέχεται δωρεάν, μόνο εφόσον δεν έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος (σπάσιμο απο πτώση ή κακό χειρισμό, πυρκαγιά, επαφή με υγρά, άνοιγμα συσκευής απο μή εξουσιοδοτημένο τεχνικό). Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία μας ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα παραλαμβάνονται.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ακυρώσεις η αλλαγές  παραγγελιών γίνονται δεκτές εντός 2ωρών απο την ώρα αποστολής της παραγγελίας, εφόσον  δεν έχει τιμολογηθεί απο την Semilac Cyprus. και έως της 14:00 το μεσημέρι. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 96368516 ή αποστείλατε e-mail στο cyprussemilac@gmail.com με τα στοιχεία της παραγγελίας που θέλετε να ακυρώσετε.

Στην περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «με κατάθεση τραπέζης», η κατάθεση πρέπει να γίνεται εντός 24ωρών απο την ημέρα και ώρα της αποστολής της παραγγελίας, αλλιώς η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα και θα πρέπει να την ξανακάνετε απο την αρχή.